Atos, 2024 Gartner Magic Quadrant raporunda Lider olarak konumlandırıldı

Atos, 2024 Gartner Magic Quadrant raporunda Lider olarak konumlandırıldı

Atos, Gartner® tarafından Dış Kaynaklı Dijital İşyeri Hizmetleri (ODWS) için 2024 Magic Quadrant™ raporunda Lider olarak konumlandırıldığını duyurdu. Bu, Atos'un Dış Kaynaklı Dijital İşyeri Hizmetlerine yönelik Gartner Magic Quadrant raporunda üst üste sekizinci kez Lider olarak seçildiği yıl oldu.

Atos'un “Katılımcı Çalışan Deneyimi”, kişisel bazlı çalışan yolculuklarına odaklanan bütünsel, özelleştirilmiş ve entegre bir yaklaşım sağlayan Dış Kaynaklı Dijital İşyeri Hizmetlerini içerir. Atos Dış Kaynaklı Dijital İşyeri Hizmetleri, GenAI özellikli otomatik dijital platformlar sayesinde çalışanların her yerden çalışabilmesine olanak tanımaktadır. Uyumlu işbirliğini sağlamak için bağlantılı ve koordineli İK, BT süreçleri ve dijital işyeri uygulamaları ile çalışanlar desteklendiklerini hisseder, bu da daha yüksek bağlılık ve performansı beraberinde getirir ve sonuç olarak müşteri memnuniyeti ve iş karlılığı artar.

Atos'un Dış Kaynaklı Dijital İşyeri Hizmetleri teklifinin merkezinde Çevresel, Sosyal ve Yönetim (ESG) yer almakta ve kuruluşların kurumsal sosyal sorumluluk (CSR) hedeflerine ulaşmalarını desteklemek için tasarlanan sürdürülebilir bir dijital işyeri paketinin lansmanını ortaya koymaktadır. Bu paket, cihaz yaşam döngüsü yönetimi ile sosyal değer ve erişilebilirlik kriterlerini kapsayan 20 "İyilik için Teknoloji" hizmetini içermektedir.

Tech Foundations Kıdemli Başkan Yardımcısı - Dijital İşyeri Küresel Başkanı Leon Gilbert şunları söyledi; "Bu takdirin, çalışanların dijital üretkenliğini en üst düzeye çıkarmak için bir GenAI platformunun uygulanmasındaki önemli başarılarımız ve işyeri cihazlarının ve kullanımlarının çevresel ayak izini azaltmaya yönelik çözümlerin piyasaya sürülmesiyle vurgulanan, sonuç odaklı bir portföyü sürekli olarak geliştirme taahhüdümüzü kanıtladığına inanıyoruz. Müşterilerimiz için insan odaklı ve sürdürülebilir hizmetler geliştirmeye yönelik aralıksız çabalarımızın Gartner tarafından üst üste sekizinci kez takdir edildiğini görmekten son derece gurur duyuyoruz."