YENİ BİR BAŞARI HİKAYESİ: Pusula Call Center Ödüle Doymuyor

YENİ BİR BAŞARI HİKAYESİ: Pusula Call Center Ödüle Doymuyor

2009 yılında Türkiye’nin saygın iletişim merkezlerinden biri olarak, “Çözümde Ayrıcalık” sloganıyla yol haritasını çizen Pusula Call Center, uluslararası arenada kazandığı başarılara bir yenisini daha ekledi. Pusula Call Center, Contact Center World 2023’den dört kategoride “Altın Madalya” ile döndü. 

Pusula Call Center Ödüle Doymuyor

İnsan odaklılık ilkesi ile hem müşterilerinin hem çalışanlarının memnuniyetini en üst seviyede tutarak Türkiye’nin sayılı çağrı merkezleri arasında yerini alan Pusula Call Center ödüle doymuyor,

Dünyanın en prestijli firmalarının yer aldığı Contact Center World tarafından EMEA Bölgesinde gerçekleştirilen The 2023 Top Ranking Performers in the Contact Center World Awards’da katılmı˝ olduğu En İyi Çağrı Merkezi, En iyi İletişim Merkezi, En İyi Acil Yardım Hizmeti ve En İyi Kamu Hizmeti kategorilerinde ödüle layık görülen Pusula Call Center, bir dünya markası olma yolunda hızla ˛ilerliyor. Geçtiğimiz yıllarda yine dünya çapında aldığı ödüllerle adından söz ettiren Pusula Call Center, profesyonel iletişim merkezi çözümleriyle hizmet vermeye devam ediyor.

Pusula Call Center CEO’su Sayın Dr. Hasan Adıgüzel, her yıl binlerce profesyoneli buluşturan organizasyon sonrası yaptığı açıklamada:” Markamızın uluslararası arenada aldığı ödüller ve yeni hedefler doğrultusunda sektörümüzü başarı ile temsil etmeye devam edeceğiz“ şeklinde konuşarak, Pusula Call Center’ın uluslararası bir marka olma yönünde ilerleyişinin süreceğini belirtti.