Çağrı Merkezleri Derneği’nin yeni Yönetim Kurulu Başkanı Banu Hızlı oldu

Çağrı Merkezleri Derneği’nin yeni Yönetim Kurulu Başkanı Banu Hızlı oldu

İstihdamda öncü olan ve salgın döneminde ihtiyaçların kesintiye uğramadan karşılanmasını sağlayarak önemini bir kez daha gösteren çağrı merkezi sektörünün çatı kuruluşu Çağrı Merkezleri Derneği’nde Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine Banu Hızlı seçildi.

Türkiye’deki çağrı merkezlerini tek çatı altında toplayan ilk ve tek aktif Sivil Toplum Kuruluşu olarak 2008 yılından bu yana faaliyet gösteren Çağrı Merkezleri Derneği’nin (ÇMD) Olağan Genel Kurul Toplantısı, 28 Şubat Pazartesi günü gerçekleştirildi. Başkan ve yönetim kurulu üyelerinin belirlenmesi için seçim yapılan genel kurul sonucunda, derneğin Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine, CMC Türkiye CEO’su ve M+ Group İcra Kurulu Üyesi Banu Hızlı getirildi. Başkanlık görevine oy birliğiyle seçilen Banu Hızlı yaptığı açıklamada, “İlk kez aday olduğum bu seçimlerde ÇMD üyelerinin güvenini ve oylarını almış olmak beni son derece onore etti. Herkese çok teşekkür ederim ve yeni yönetim – denetim kurulu üyelerimizi de tebrik ederim. Herkesin görüşlerini açıkça ifade edebildiği, tercihlerini özgürce paylaştığı bir seçim gerçekleştirmiş olmamız, hepimiz için memnuniyet verici oldu. Tarafsızlık ilkemizi bozmadan, kurduğumuz birlik ve beraberlik ruhumuzu geliştirerek yeni yönetim ve denetim ekibimizle birlikte sektöre hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Özverili çalışmaları için eski başkan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Hızlı, seçim sonuçlarının hem Dernek hem de sektör için hayırlı olmasını diledi.