Mplus Türkiye’den Van’a yeni yatırım

Mplus Türkiye’den Van’a yeni yatırım

Avrupa’nın en hızlı büyüyen BPO, Teknoloji ve Danışmanlık şirketler grubu Mplus’ın en büyük üyesi olan Mplus Türkiye, insan kaynağı ve operasyon yatırımlarıyla bölgesel istihdam sağlama konusunda lokomotif bir rol üstleniyor. Mplus Türkiye; Van’da gerçekleştirdiği yeni lokasyon yatırımıyla ek istihdam yaratarak bölge kalkınmasındaki desteği arttırmayı hedefliyor.

 

Geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiği İzmir lokasyonu yatırımıyla bölgesel istihdamı artırma hedefinde önemli bir mesafe alan Mplus Türkiye, Van’da kısa bir süre önce operasyonlarına başlayan ikinci lokasyonuyla bölge istihdamına sağladığı katkıyı arttırmayı hedefliyor.

Mplus Türkiye İnsan Kaynakları, Hizmet Kalitesi, İdari İşler ve Satın Almadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Barış Şanlıoğlu, “İletişim merkezi sektöründe teknoloji ve Ar-Ge yatırımları odağında öncü adımlar atan bir şirket olarak sürdürülebilir büyüme hedefimiz doğrultusunda gerçekleştirdiğimiz yatırımlarla ülkemizin istihdamı ve kalkınmasına destek olmayı sürdürüyoruz. Bu doğrultuda geçtiğimiz yıl İzmir lokasyonumuzda operasyonlarımıza başlamıştık. Van’da yatırımımız sayesinde de iletişim merkezi sektöründe istihdamı arttırırken, bölge ekonomisine dinamizm kazandıracağız. İstihdam yaratmak sadece süreçteki aşamaların ilk adımı, işe alım sürecinden sonra da arkadaşlarımızın gelişimlerine katkı sağlamak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Örnek vermek gerekirse kısa bir süre önce farklı çalışma gruplarını kapsayacak çalışan gelişim programlarımızın lansmanını yaptık. Birime ve pozisyona göre farklı içerikte eğitimlerle çalışanlarımızın gelişim yolculuklarına destek olmaktan mutluluk duyuyoruz. Aynı zamanda geçtiğimiz yıl başlatmış olduğumuz, aramıza yeni katılan, terfi alan ve ihtiyacı olan tüm ekip arkadaşlarımızın dahil olabildiği mentorluk programımızın kapsama alanını genişletmiş bulunuyoruz. Tüm bu geliştirmelerimizdeki temel amaç, Mplus Türkiye çalışanlarına eşsiz bir çalışan deneyimi sunarken, kariyerlerinde hedefledikleri noktalara gelmelerinde destek olmak” dedi.